A hőingadozás milyen módon viseli meg a szervezetet?
Figyelt kérdés
Hajnalban felkeltem és elég rosszul voltam, hányingerem volt és majdnem elájultam mikor kimentem pisilni, teljesen falfehér volt az arcom. Kb két órán át gondolkoztam, hogy most kit hívjak fel, de végül elaludtam.
Most sem vagyok nagyon jól, de már jobb. Émelygek és olyan gyenge vagyok. Ez lehet a hőingadozástól? Vagy mi lehet ez?
[terhes csak valami hihetetlen és kellemetlen csoda folytán lehetnék és még akkor sem lennének jelei, szóval most azt hagyjuk]
2012. júl. 20. 10:24
1/2 gyumike válasza:
A hőingadozás is rendkívüli mértékben megviseli a szervezetet. Ráadásul mindenkire másként hat. Egyébként az is lehet, hogy a hirtelen kánikula után a hűvösebb időjárás következtében összeszedtél valamilyen vírusos megfázást. Azt ajánlom pihenj, igyál sokat, és ha a tünetek nem múlnak egy napon belül akkor keress fel egy orvost, az biztosabbat tud mondani! Jobbulást!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm! szerencsére még aznap elmúlt :)
2012. júl. 22. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!