SOS! Feldagadt a szám, holnap el kell mennem itthonról! Mit csináljak?
Lehet összeszedtél valami jó kis fertőzést.
Menj le a patikába és kérjél rá valami ecsetelőt és borogasd hideggel.
Egy egy vírusos fertőzés lehet, amit a feldagadt nyirokcsomóid is bizonyítanak. A szádon meg valószínűleg herpesz fog jönni. Az meg holnapra csak még csúnyább lesz.
Én a te helyedben orvoshoz mennék, aki megmondja majd, hogy pontosan mi is a bajod és milyen kezelésre van szükséged.
Ha csak afta és herpesz, akkor az aftára valamilyen fertőtlenítő szer, ecsetelő jó, a herpeszre pedig herpeszkenőcs. Meg valamilyen immunerősítő sem ártana.
Szedem, de teljesen hiába. Ez nem herpesz, már pár hónappal ezelőtt is volt ilyen, 2x is, csak akkor a szám szélén volt, és kicsapódással, sárga gennyezéssel:(
a szájhigiénia megvan 100%-osan,azzal nem lehet baj. néha az inyem is begyullad, vérzik. tényleg nem értem. (mindezek mellett évek óta elviselhetetlen fáradtság van)
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!
Hiába a vérvétel meg ilyesmi, csak a magas gyulladásszintet mutatja ki. Lisztérzékeny vagyok, de tartom prímán a diétát, az sem lehet gond:(
az idióta orvosaim pedig csak a tüneteket kezelik valóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!