Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van ilyen remegésem?

Miért van ilyen remegésem?

Figyelt kérdés

Ha fotóznak, vagy ha pl társaságban vagyok, és iszok(legyen ez akár kóla) lényeg hogy pohárból, akkor remeg a fejem.

Vagy ha például egy emberrel beszélgetek, akkor is van ez a fejremegés... Tudom elég röhelyes, de már nagyon gáz:/ Valaki értelmes információt? Esetleg magnéziumhiány?:O

2012. júl. 16. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. hány éves vagy? velem is ez van! dokinál, fotózásnál, ha nagyon bámul valaki... de mindig csak idegeneknél vagy akiket látásból ismerek, család és barátok előtt sose. Én vérszegény vagyok de nem hiszem, hogy ettől van.
2012. júl. 16. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:

tic?

szociális fóbia?

2012. júl. 16. 15:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Első: küldtem egy privátot.
2012. júl. 16. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem röhejes.

velem is szokott ilyen lenni. első sorban akkor, ha nagyon izgulok. énekvizsgákon szoktam parázni, hogy mi lesz, ha éneklés közben rándul egy nagyobbat.. így mintha beállna valami görcsösség a nyakamba és befeszül meg beáll az egész..

meg simán ha (kicsit/nagyon)zavarban vagyok, akkor is elő szokott fordulni. szóval én ezt szorongáshoz, túlzott izgalomhoz tudom kötni..

2012. júl. 16. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:
értem...tehát akkor mással is van ez. Köszi. Erre voltam kíváncsi:)
2012. júl. 22. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!