Dinnye okozta hasmenés mikor múlik el?
Hallod, ugyanígy jártam, de nekem eszembe nem jutott volna a dinnyéhez kötni, pedig én is sokat ettem! Szóval attól lehet?? Ki hitte volna...
A lényeg, hogy én ma egész nap csak Albert kekszet mertem enni (vagy háromnegyed rúddal), meg két almát. És ittam egy teát.
Ez most úgy tűnik (kopp-kopp), hogy segített. Én három napja szenvedtem már ezzel...
Próbáld ki te is, hogy diétázol holnap!
Hát az kellemetlen. :s Nekem is mennem kell holnap, ezért is volt a mai diéta. :S
Amúgy ez normális dolog, mármint, hogy a dinnyétől ilyen gondjai lesznek az embernek?
Minden nyáron sokat szoktam enni, de nem emlékszem rá, hogy eddig bármikor hasmenésem lett volna tőle...
Eddig nekem sem volt semmi bajom, pedig én aztán tömöm befele a dinnyéket, van hogy sárgából is megeszek napi 4-5 darabot. :D Amúgy normális, de azért párosul hozzá valamennyi külön érzékenység is. Van akinek csak lágyabb lesz a széklete, míg mások megint a wc-n trónolnak órákig, napokig. :D Nálam az is közre játszhatott, hogy éhgyomorra ettem egyszerre ennyit. Szerencsére már jól vagyok, már csak zuborgok picit. :)
Jobbulást nektek is! :)
Ah, értem, lehet, nekem is az a baj, hogy éhgyomorra ettem. Tanulok belőle. :D
Jobbulást mindenkinek!
ugyan ilyen gondom van nekem is.
dinnyét eszek kb 6napja folyamatosan,és ugyan így vagyok én is,nekem is hasmenésem van,és a hasam is "zuborog",a dinnye miatt szerintem mert amég nem ettem folyamatosan addig nem volt gondom :)arra én is kíváncsi lennék h miért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!