Gyakori, híg széklet, és vér a székletben, minek lehetnek tünetei?
A vérkép tökéletes, tumormarkert belekre nem néztek.
Holnap belgyógyászati kivizsgálás, csak kíváncsi vagyok, hogy minek a tünetei lehetnek/ alvadt illetve friss vér jelenléte esetén.
bélrák,
bélpolipok,
bélfertőzések,de ne aggodj,ha megultrahangoznak,minden kiderül,de h avérkép tökéletes akkor hát... nemtuom,várj azorvosokra...
endoszkókot fognak felnyomni!!!
sok minden okozhatja, férgek, bakteriális, virus gombák, rák, daganat, rosszat ettél, vagy belső vérzés, esetleg valaki hasba ütött.. :)
nem az én diagnózisom, nagyanyámé. Valami kevésbé komoly nem lehet? Régen voltak problémák az epéjével, azt mondja a híg széklet régóta jelentkezik nála. Mostanában viszont gyakori is a székletürítés. Pont ezért ment székletvizsgálatra, és ott találták a vért.
Csak nyugtatni akartam a vizsgálatig.
a vérkép nem mindig mutatja ki a rákot!!! A vér összetétele több száz ellemből áll, nem biztos hogy észre veszik, de valószinűleg észre vették volna!:::
Hát menyel el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!