Ebben a nagy melegben normálisak ezek a tünetek?
Nem erőltetem meg magam, suli nincs, nyári munkát nem találtam, tehát ez a nyár tényleg a pihenésről, feltöltődésről szól.
Amióta ez a nagy hőség van időnként, amikor felállok, vagy ilyesmi néha megszédülök egy kicsit. Néha esténként egy picit fáj a fejem, aztán lezuhanyzom elmúlik. Valamelyik nap, pedig amikor felálltam homályosan láttam 1-2 percig.
A megfelelő folyadékpótlásra ügyelek, naponta legalább 2 liter vizet megiszom, de nem tagadom, becsúszik mellé néha egy kis üdítő is, vagy néha, estefelé egy-egy fröccs.
Arra is figyelek, hogy pótoljam a sót.
Mellesleg egyre rosszabbul viselem ezt a hőséget, már nem tudom, mit csináljak, hogy jobb legyen. Éjszaka is rosszul alszom.
Normálisak ezek a tünetek ilyen melegben?
Köszönöm a válaszokat! :)
17 éves múltam.
Tavaly jelentkeztek ezek a tünetek, szintén a nagy hőség idején. Szerencsére pár nap múlva indultunk nyaralni a Balatonhoz, ott jobban viseltem a meleget, beálltam a strandon a zuhany alá félóránként és lehűtöttem magam.
Gépezni keveset szoktam, egy nap max. 2 óra kb., de van, hogy egész nap nincs bekapcsolva a gép.
Gyakran megyek apummal bevásárolni, vagy a melóhelyére segíteni neki, meg eljárok ide-oda, de nem a legnagyobb hőségben.
Tehát sokat vagyok levegőn, de a tűző napot kerülöm, főleg a déli órákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!