Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mien edzéssel, és diétával...

Mien edzéssel, és diétával lehet a leggyorsabban, vagy leglátványosabban izmot építeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok, és fiú. Nem vagyok nagyon kövér, de azért van rajtam egy kis felesleg (főleg a combomon). Elkezdtem kb. két hete napi 1órát futni alapozásnak, most már eljutottam odáig hogy nem kell megállnom 10 percenként azért hogy ne fulladjak meg. Most gondoltam arra hogy lehetne növelni a hatásfokot. A kérdés az lenne hogy hogyan tudnék a lehető leggyorsabban izmot növeszteni( nem kimondottam egy helyre, mert nem kimondottan a kinézetre megyek(még), hanem csak hogy úgymond "erős" legyek). Tehát kérlek osszátok meg vele hogy lehet izmot növeszteni szerek nélkül.(beleértve a gyakoriságot, az étrendet...)

Érteles válaszokat előre is köszönöm..

2012. júl. 8. 20:42
 1/4 anonim válasza:

Hali

Én is most kezdtem el edzeni.Én fehérjét vettem az nem tesz semmi rosszat, itthon súlyzókkal edzek. Ha fogyni is szeretnél vehetsz mellé ilyen zsírégető tablettát ami kiizzaszt. Gyors változás az biztos.

Ezek nem szerek csak segítenek, kb 6000ft 1 hónapra:D

Nekem 1 hét alatt már látszott :D

2012. júl. 11. 07:52
 2/4 anonim válasza:

Ja az étrend meg csirkehús és rizs :D

Hús = fehérje

Rizs = szénhidrát

2012. júl. 11. 07:52
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, de én úgy szeretném hogy semmi mű szert nem akarok bevinni a szervezetembe, mert úgy az igazi
2012. júl. 12. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:
A fehérje por az nem mű, az ledarált kaja, akár utána is nézhetsz, tényleg csak rizs-csirkemell-brokkoliból áll egy testépítő étrendje, heti 3-4x 1-1 óra aerob mellé súlyzós edzés meg fogja hozni a hatását :)
2012. szept. 15. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!