Állandóan szédülök, sápadt az arcom, fehér a bőröm. És nem érzem magam jól. Szüleim szerint el kéne mennem vért vetetni, ott minden kiderülne. De annyira félek tőle, már egyszer voltam, iszonyú rossz volt. Az injekciótól nem félek, csak legutóbb ott is elájultam. A vér látványától vagyok rosszul, de csak a sajátométól. És az az érzés, hogy szipojozzák belőlem... Nem bírom magam elhatározni, hogy elmenjek. Osztálytársam keze csupa lila volt, mert rosszul vettek tőle vért. Szerintem én szörnyet halnék ha nem találná el egyből a vénámat.
Nem is kell látnod a vért, nem kell odanézni. Én bírom a vért meg a tűt, de ha engem szúrnak, mindig teljesen elfordítom a fejem és beszélgetek közben az nővérkével.
2012. júl. 4. 15:37
2/5 anonim válasza:
szia. Ne nézz oda, fordítsd el a fejed. Gondolj arra hogy ez csak 1 perc de szükséges hogy kiderüljön nincs e valami baj. Lehet vérszegény vagy azért szédelegsz és ennek kiderítéséhez muszáj a vérvétel. Hamar túl leszel rajta meglátod :)
2012. júl. 4. 16:01
3/5 anonim válasza:
Én is ezt tudom javasolni. Én nem lennék rosszul a látványtól, de én sem nézem soha. Az osztálytársad keze nem lehet, hogy attól lett tiszta lila, mert utána nem tartotta rányomva a vatta csomót és még egy kis ideig kinyújtva? NE félj, ne nézz oda és ne gondolj arra, hogy szipolyoznak! Gondolj arra, hogy jó lesz, hogyha kiderül mi a baj, s a kezelés után jól leszel :)
2012. júl. 5. 12:52
4/5 anonim válasza:
Szia: Látom elég régen írtad ki a kérdést, de azért válaszolok. A nővérke előbb kitapogatja a vénádat, elszorítja a kezedet, megkér hogy szorítsd ökölbe a kezed-engedd ki. Így telítődik meg a vénád. Fertőtlenítés után beléd szúrja a tűt. Ne félj, el fogja találni a vénádat. Ez csak egy kicsit fáj. Ha megkéred hogy a legkisebb tűt szúrja beléd, biztosan megteszi. A tű végére rácsavar egy fiolát, majd mégegyet esetleg mégegyet. Ezeknek száma attól függ, hogy mit szeretnének kideríteni, mennyi vérre van szükségük. Tőlem csak két üvegcsényit vettek. Egy ilyen üvegcsébe kb. fél dl folyadék fér bele. Miután levette a szükséges mennyiségű vért, egy vattát helyez a tű fölé, a tűt óvatosan kihúzza, a vattát a kezedhez nyomja, majd rögzíti. A tű kihúzása is csak egy kicsit fáj. Egy két napig még érzékeny lehet a kezed, de nem vészes. Tőlem is vettek vért és elárulhatom, hogy nyugodt légy egy védőoltásnál nem fáj jobban. Nekem is sápadt az arcom, fehér a bőröm. Ne félj, a nővérkének már van tapasztalata, nem fogja mellé szúrni a tűt. Sok sikert !
12/l
2012. dec. 7. 08:33
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt még nem írtam, hogy csak arra kell gondolnod, utána meglesz az eredmény. Ja! és még valami; A kezed közben zsibbadhat-bizsereghet; ez ettól függ hogy a tű milyen anyaggal volt lefertőtlenítve, hogy reagál rá a karod. Ennyi lenne . Még egyszer sok sikert !!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!