Nagyon rosszul alszom, meddig lehet ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Minden apró zajra felébredek (bár ez nem újdonság). Napi 3-4 óránál nem alszom többet, illetve hajnali 4-5 előtt sosem alszom el. Már legalább két hete tart ez az állapot. Azonban tegnap már egyáltalán nem aludtam éjszaka. Délután dőltem csak ki fél órára.
A kérdésem az lenne, hogy meddig lehet ez csinálni, illetve mikor kell orvoshoz fordulni? Nem nagyon szeretnék altatókat bevenni, meg gyógyszereken élni. Van valami "házi" megoldás?
Köszönöm a segítségeteket! :)
2012. júl. 4. 00:28
1/2 anonim válasza:
Szia. Én is küzdöttem ezzel, de először lenne egy kérdésem. Nyugodt körülmények vannak a szobádban ahol alszol? Ugy értem hogy nem zajos-e.(főút melletti lakás, vagy horkol-e a párod stb.)
2/2 anonim válasza:
Hát nem várok tovább a válaszra, nyilván sikerült ma elaludnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!