Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már egy 1 éve nem merek...

Már egy 1 éve nem merek elmenni dolgozni mert szorongok remeg a kezem, a fejem hasogat, izzadok, és hányinger jön rám! és már akkor is ha idegenekkel kell beszélnem telefonon elcsuklik a hangom. Mi lenne a megoldás? Van aki ugyan ettől szenved?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 14:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
minél hamarabb :) mert augusztusban saját vállakozást indítunk és nem szeretnék minuszos lenni :)
2012. júl. 3. 15:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Helyes! Jó válasz! Ezt már szeretem! :) Sok sikert!
2012. júl. 3. 15:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Kezdődő pánikrohamra/betegségre nem gyanakodtál?

Megfelelni akarás, stb. miatt.

2012. júl. 3. 16:40
 14/18 A kérdező kommentje:
régen volt pánikrohamom még 17-18 lehettem,de leküzdöttem magam.
2012. júl. 4. 10:08
 15/18 A kérdező kommentje:
arra is gondoltam,h régen nagyon csinos voltam és modellkedtem és sajnos felszedtem + 15 kilót és hiába diétázom edzek sehogy nem akar lemenni és azóta semmi önbizalmam sincs. :(
2012. júl. 4. 10:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia, én is ugyanebben a helyzetben vagyok, mármint hasonlóban, nem merek dolgozni, legalábbis olyan munkát biztos nem mernék elvállalni, ahol emberekkel kell foglalkozni,kiszolgálni, stb..

És rám is kb 15 kg szaladt fel, ami eléggé lecsökkentette az amúgy sem sok önbizalmam. :S

Remélem, mindkettőnknek sikerül kimászni ebből, előttünk az élet, de így nem lehet kb élni.. :S

2012. júl. 12. 22:05
 17/18 A kérdező kommentje:
voltam pszichológusnál elbeszélgettem vele erről a dologról és azt mondta,h saját magunkat kell legyőzni mindig kell,h legyen valami cél előttünk amit elakarunk érni és csak arra koncentrálni és jó élményekre gondolni ,koncentrálni. Valeriána kapszulát ajánlotta,h nagyon jó és a magnézium.
2012. júl. 14. 13:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nekem is ez a bajom! Szintén Valerianat szedek, meg tegnap vettem magneb6 vitamint! Neked használ a gyógyszer? Sajna ez olyan betegség ami lassan gyógyul! Legalábbis nálam.. vannak még nehéz napok! Ha van kedved beszélgetni erről írj nyugodtan! :)
2012. júl. 18. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!