Laura000 kérdése:
Fáj ha vért vesznek tőled?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és nagyon félek mert holnap megyek,egyébként én ilyen nagyon parázós típus vagyok. Ha tudtok valamilyen tippet hogyan győzhetném le ezt a félelmet akkor kérlek írjátok meg.2012. jún. 28. 12:42
1/6 anonim válasza:
ne nézz oda. Egyébként nem fáj nagyon, egyáltalán nem vészes, csak NE NÉZD.
2/6 anonim válasza:
Az egy kicsit kellemetlen érzés, amikor átszúrják a bőrödet, de kibírható. Ne nézz oda, szorítsd össze a fogaidat, és gondolj valami kellemesre.
3/6 anonim válasza:
Én is mindig nagyon féltem, elég sokszor kellett vért vetetni kiskoromban, és elég ájulós típus vagyok, de semmi bajom nem lett soha, az a lényeg, hogy ne nézz oda, úgy is szólni fog mikor szúrja, csak akkor fog egy picit csípni amikor megszúr, de aztán azt a fél perc kissé feszítő érzést röhögve ki fogod bírni! Nincs mitől félned, ezért ne is parázz rá mert azzal csak a saját helyzetedet rontod, miközben nincs is miért izgulni! Az a lényeg, hogy ha kész vagytok ne ugorj fel hirtelen (de ezt is biztos mondja majd) Mondd a szüleidnek, hogy minél hamarabb induljatok el, hátha sikerül az elsők között bemenned, és nem fog sokáig izgulni, és hamarabb is ehetsz! Nyugi, ügyes leszel, szerintem egy elesés vagy ha véletlenül belerúgsz valamibe sokkal fájdalmasabb mint egy vérvétel!
4/6 anonim válasza:
Egy picit kellemetlen de szerintem ki fogod bírni. :D
Emlékszem ennyi évesen én is nagyon paráztam, de a nővéremmel elröhögtük az időt. Én is egyetértek a többiekkel, hogy nem kell odafigyelni és nem lesz semmi gond.
:D
5/6 anonim válasza:
Én imádom a vér szagát, látványát, tehát én vagyok az aki extrém puruttyát nézeget szabadidejében, de az a látvány, amikor belém szúrják a tűt..áá. Szóval ne nézd, mert durván beüt! De amúgy nem fáj, csak kellemetlen xd
6/6 anonim válasza:
Nekem nem fáj, de ez a Te fájdalomküszöbödtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!