Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért morog mindig ilyen...

Miért morog mindig ilyen hangosan és hosszan a gyomrom?

Figyelt kérdés
Főleg mikor csend van. Ha eszek, utána nagyon sokáig és nagyon hangosan morog. Tudom, ez normális, mert emésztek, de olyan hangos, mintha egy elefánt gyomra lenne. Lehet ezt valahogy "csillapítani"? A barátom előtt nagyon kellemetlennek érzem ezt a dolgot. 22/L

2012. jún. 24. 14:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó az emésztésed, figyelj oda az étkezésre. Ne várd meg, hogy nagyon éhes legyél, mert akkor már sok gyomorsavad lehet, ami ha találkozik a kajával, akkor ilyen hangok jöhetnek elő. Próbáld ki, hogy többször eszel kevesebbet, lehet elmúlik a problémád. Egyél egészséges ételeket, a műkajákat pedig mellőzd. A barátod előtt pedig ne szégyelld, mert az egészséged fontosabb mindennél. Szerintem megfogja érteni. 28/F
2012. jún. 29. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!