Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi a teendő, ha nem merek...

Mi a teendő, ha nem merek pszichológushoz fordulni a depressziómmal?

Figyelt kérdés
Tudom, h szükségem lenne pszichiáterre, jártam is egyhez, de semmit sem bírtam neki elmondani a problémáimról. Fogalmam sincs miért van ez. De már nagyon szenvedek. Minden nap öngyilkosságon jár az eszem. Fizikai tüneteim is vannak. Nem tudok aludni. Szeretnék valamilyen kezelést kapni és végre meggyógyulni.

2012. jún. 24. 03:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Elég sok csalódás ért. Még nem tudtam mindet feldolgozni azt hiszem :/
2012. jún. 24. 21:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Kiben csalódtál?:(
2012. jún. 24. 21:05
 13/20 Salx Narval ***** válasza:
Végül is, itt is elmondhatod a gondodat, hátha valaki jó tanácsot tud adni és talán neked is jót tesz, ha beszélhetsz róla. Nyilván baromságokat is írnak majd, de azért ki lehet válogatni az értelmes válaszokat, tanácsokat.
2012. jún. 25. 06:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Persze, ide is írhatsz nyugodtan.

Az viszont gond lehet, hogy válaszként bárki, bármit írhat, és előfordulhat, hogy valaki "úgy beszól", hogy attól kezdve egy érzékeny lelkű ember inkább még visszahúzódóbb lesz, és talán soha többet nem fog jelentkezni.

Talán azért lenne célszerűbb, ha először valakinek a privijére írna, akiről esetleg úgy érzi, hogy ismeretlenül is bízhat benne.

2012. jún. 25. 06:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát inkább itt kérdezz, mint a gyökéreknél a szerelem, sex témában.
2012. jún. 25. 07:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Gyökerek mindenütt vannak
2012. jún. 25. 11:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Igaz, csak ott sok van és aktívak.
2012. jún. 25. 11:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem muszáj kérdezned!

Ha bármi ki-kívánkozik belőled, és úgy gondolod, írd ide nyugodtan.

Ha egy "gyökér" beszól, majd mi eligazítjuk! A te dolgod csak annyi lesz, hogy nem veszed figyelembe a gyökér beszólásokat!

Megegyeztünk?

2012. jún. 25. 11:50
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok!! Nem is számítottam ilyen szintű segítségre *-*

Köszönöm mindenkinek. Arra gondoltam, amint meg lesz a hangulatom hozzá, levelet fogok írni azoknak a személyeknek, akikben csalódtam. Természetesen nem adom át nekik.

Kezdetnek jó lesz :)

2012. jún. 25. 23:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Oké! Nagyon helyes! Mindent bele!
2012. jún. 26. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!