Van rá esély, hogy csökkentsek a magamsságomon?
Sziasztok! Elég bugyuta kérdés, én is tudom.. De reménykedem, hogy valaki talán mégis tud javasolni valamit arra, hogy hogyan lehetnék alacsonyabb.. Tizenéves lány vagyok, 180 cm. Mindig is zavart, de soha nem csináltam belőle különösebb problémát, beletörődtem, hogy ez van. De most beleszerettem egy nálam néhány centivel alacsonyabb fiúba, és egyszerűen átoknak tartom ezt a dolgot. Annyira zavar, amikor mellé állok, hogy azt el sem mondhatom. Keresgéltem interneten is,de sehol semmi.. Lassan ott tartok, hogy bármilyen fájdalmat eslviselnék, csak hogy megszabaduljak legalább néhány centitől.
Ha valaki tud javasolni valamit, nagyon köszönöm! :)
Te most büszle vagy arra, hogy magas vagy, vagy szégyelled? El kéne dönteni...
A többit leírtam.
A Prokrüsztész-ágy szarkazmus volt. :) Egyéb módszer nincsen, max. az, hogy keresel egy 190 cm-s pasit.
Szerintem pedig akkor lenne minden könnyebb, ha elfogadnád magad olyannak, amilyen vagy. Mondd: sokat cseszegetnek a családodban (kivált édesanyádra, nagynénire, lánytestvér(ek)re gondolok) azért, hogy magas vagy? Helyre kell őket tenni! Nem tehetsz arról, hogy milyen géneket örököltél.
Ha az a srác téged választott és szeret téged, akkor nem véletlenül választott magas lányt és nyílván nem feszeng melletted - te viszont igen, mellette! Ha viszont feszeng, akkor az ő érzelmeivel és önértékelésével is gond van.
hidd el a 178 cm-mel átérzem a helyzeted... nem érg beszélgettem egy ismerősömmel, hogy valamiért a mostani fiúk nagyon törpenövésüek.... legalábbis apám nagyapám, anyám új pasija, keresztapám magasabb nálam (40+os korosztály) de pl a 20as korosztályban csak 1-2 aki ilyen magas legalább vagy magasabb... és a 10+osok meg még kisebbek... (némelyiket simán letudom fejelni) esetleg egy plasztikai sebészt kérdez meg (biztos találsz rá forumot) hogy olyan van e hogy az ember lábából kivágnak csont darabot vagy ilyesmi (ha már van olyan eljárás amiben össze törik majd vaskapcsokkal szétfeszitik a lábat)
bár biztos nem olcsó mulatság
Egészen idáig, bár zavart, de elfogadtam magam, de most úgy szeretnék megváltozni, hogy tökéletes lehessek neki. :)
A plasztikai sebészre én is gondoltam, de sehol nem találok ilyen műtéteket. Bár gondolom ilyen korban nem is nagyon lehetne, még ha sikerülne is összekaparni annyi pénzt. De köszönöm szépen a tanácot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!