Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon ijedékeny vagyok....

Nagyon ijedékeny vagyok. Tehetek valamit ellene?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, hogy pl. majdnem szívrohamot kapok, ha vki leejt egy tányért...

Tehetek valamit ellene?

2009. júl. 3. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
ne sz@rj be, de szerintem azt max ijedősnek írják... ilyen szó, h ijedékeny, nincs... tudtommal
2009. júl. 3. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Most már van. Tessék.

"Ne szarjak be"->Kösz... Azt hiszed ezt nem próbáltam?

2009. júl. 4. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, mit lehetne ilyen helyzetben tenni. Mindig is ilyen voltál? Mert ha igen, akkor túl sokat nem tudsz tenni, hiszen ahogy éled az életedet hozzászoksz a különböző hangokhoz, nem is figyelsz oda-ennek már meg kellett volna történnie idáig. Lehet, hogy Neked ilyen a természeted, egyébként is mindent túlpörögsz. Együtt kell vele élned, persze mindig próbálj nyugodt maradni, tudatosan. Úgy értem, ha már megijaedtél, a lehető leghamarabb "nyugtasd meg magad". Pl ha egy tányér leesett miközben Te mondjuk a másik szobában olvastál, és nagyon megijedtél, akkor ne menj ki a szobából, hogy "jaj mi a fene volt ez, annyira megijedtem", hanem azonnal folytasd az olvasást és koncentrálj a könyvre-illetve az adott dologra, amit éppen csináltál.Aztán remélhetőleg egyre kevesebb idő kell majd a lenyugváshoz, és egyszer csak már észre sem veszed, hogy leesett egy tányér. Remélem, hogy sikerülni fog:)
2009. júl. 4. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. júl. 5. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!