Mitől van ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Már 4hónapja érzem hogy vmi kicsit marja a torkomat, azt gonoltam a sav szétmarta, mert tavaly voltam a sok gyomrosavammal kórházban de az már elmúlt. 1hete nagyon fáj a torkom és mikor este lefekszek berekedek olyankor mintha valami ingerelné a légcsövemet vagy a torkomat mintha begörcsölne vagy nemtudom nagyon rossz érzés mitől van ez?2012. jún. 11. 10:09
1/8 anonim válasza:
szia. Nálam ugyanez a helyzet, voltam többször fül-orr-gégésznél is, aki gégegyulladást állapított meg de nem kaptam rá semmit, csak sós vizes gargalizálást ajánlott, gondolhatod milyen sokat értem el vele, úgyhogy megmaradt a probléma. Savamra szedem a Gelbrát, de én is arra gondolok, hogy a sav marhatja éjjel a torkom.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! És te is érezted azt a kellemetlen érzést, hogy egészen lent a légcsönél mintha egy kis pillantra begörcsölne vagy ingerelné vmi a nyálkahártyát? én ezt érzem de csak ha be vagyok rekedve :S holnap megyek orvoshoz...
2012. jún. 11. 10:25
3/8 anonim válasza:
Igen. légyszives majd írd meg mit mondott orvos jó? Köszi :)
4/8 A kérdező kommentje:
Rednben! am tuti hogy a sav áll a háttérben, mert nekem tavaly idegi alapon megállapitották hogy sok a savam már nagyon marta a gyomrom és mindig feljött, szétmarhatta a torkom,mert hónapok óta érzem hogy kicsit ég, amit emgszoktam már :S de most nagyon fáj és nagoyn rossz...remélem elmúlik...neked nem is múlt el ???
2012. jún. 11. 10:32
5/8 anonim válasza:
Nekem egy időbe még a falat is megakadt a torkomon alig tudtam enni, akkor kellett elmennem gyomortükrözésre de "csak" sok a savam. Pár naponta vissza tér erősebben ez a kellemetlen érzés, reggelente rekedtség, van hogy napközbe is érzem :( 3-szor voltam fül-orr-gégészeten február óta, de nem javult. Gelbra segített gyomorfájáson, legalább az javult :)
6/8 A kérdező kommentje:
A gyomrom már nekem se fáj hála istennek, gége tükrözésem nekem is volt, mert félévig nem tudtam enni megakadt a kaja a torkomon nekemis és azt mondták rá h pszichés :S .....
2012. jún. 11. 10:40
7/8 anonim válasza:
hasonló cipőben járunk akkor. Sztem savtól lehet nem pszichés.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem sem pszichés, csak az orvosok sosem találnak semmit, nekem ráadásul még orrsövény ferdülésem is van amit majd meg kell müteni és sok a váladék a torkomban :S
2012. jún. 11. 10:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!