Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnék leszokni az...

Hogyan tudnék leszokni az elalvás előtti töprengésről?

Figyelt kérdés
Este tévézek aztán lefekszem, de nem tudok elaludni 1-2 óráig, mert élénk képek formályában lezajlik előttem amit az előző nap csináltam, vagy csinálnom kellet volna. Aztán nagy nehezen elalszom de 2 óra múlva felkelek és elkezdek azon gondolkodni listaszerűen, hogy mi a dolgom, honap mit kell csinálnom és szorongást érzek hogy valami fontosan nem fogok tudni megcsinálni vagy egyszerüen elfelejtem, nem emlékszam majd hogy "rátettem a listára" ??

2012. jún. 4. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvassál,nekem mindig segít,kivéve ha stresszes időszakom van,pl vizsgaidőszak. Akkor bizony ki kell minden búmat és bánatomat beszélni valakivel,és akkor se biztos,hogy jól alszom.Sokat segített nekem az alvás előtti meleg kakaó és a füldugó.
2012. jún. 4. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Mikor lefekszel akkor gondolj arra, hogy nem érdekel mi fog történni holnap, sz.arj le mindent. Nekem ez nagyon sokat segített, viszont szorongás nélkül is előfordulhat, hogy gondolkozok valamin és nem tudok elaludni. Ja és ne egyél közvetlenül lefekvés előtt, legalább egy órát várj, mielőtt lefekszel.
2012. jún. 4. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:
OK, értem...
2012. jún. 4. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is egy jó könyvre szavazok, az se perc alatt elaltat:D
2012. jún. 7. 21:56
 5/5 anonim válasza:
Olvass néhány Garfield alvós képsort :D, (lefekvés előtt) pl.:Kinn a nagyvilág de itt bennt a puha és meleg ágyikó:). És a szarj le minden is jó ötlet(így megvan az olvasás, a szarj le mindent, és az ágyikó is)
2012. jún. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!