Sokat fáj a fejem, szédülök, hányingerem van. Lehet ez az időjárástól?
szerintem lehet.
Nekem is ugyanezek a tüneteim, már megfigyeltem, ha hirtelen időjárás változás van, akkor kezd el fájni a fejem.
De nem árt ha kivizsgáltatod magad egy orvossal.
Tüneteid sajnos migrénre utalhatnak.
Én már nagyon régen migrénes vagyok és ez az időjárás teljesen kikészít. Szinte naponta kell bevennem a migrén gyógyszere, amit a fejfájás ambulancián írtak fel és nagyon sokat segít.A hányinger sajnos velejár ezzel a problémával.
Frontmentes napokat kívánok!
Szia!
Csak annyit tudok, hogy Győrben a Petz Kórházban van, én oda járok fél évente, szakorvosi javaslatot kérni.Gondolom, minden megyei kórházban működik ilyen szakrendelés.Javaslom, hogy keress fel egy ideggyógyászati magánrendelést. Sokkal előbb végére járhatsz a megfelelő kezelés kiválasztásának.Sok sikert hozzá!:-)
Heló Migrénes Sorstársaim!
A fejfájás ambulancián kaptam CINIE nevű gyógyszert.
A tünetek megjelenésekor beveszem a tablettát és egy óra múlva teljesen jól vagyok! Sosem jutok el a hányingerig,a panaszok teljesen megszúnnek a gyógyszer segítségével.Nekem bevált,évek óta szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!