Ki szokott vérszagot érezni az orrában?
Egyre nehezebben viselem. álltalában olyankor 80-100 a pulzusom.
Ez normális ha vérszagot érzek?
A pulzusod nagyon gyors. Ha nyugalmi helyzetben, tartósan ilyen szapora, akkor a szived nagyon megterhelődik emiatt az erőteljes munka miatt. Hiszen nem a vért továbbítja ilyen gyorsan, hanem csak ver össze-vissza. Érdemes lenne megnézetni a vérnyomásodat, csináltatni egy vérképet. Valami nincs rendben az egészségeddel. Szerintem menj el a dokihoz addig, amíg még kicsi a baj, nehogy aztán később már nehezebben lehessen kikezelni.
Ha nem talál semmit, legalább megnyugszol, hogy csak időjárási front volt. Ha meg találnak valamit, akkor máris lehet tenni valamit, hogy a helyzeted megváltozzon.
A pulzusom nyugalmiba is 80-85 szokott lenne.
Volt ekg,vérvétel,pajzsmirigy vizsgálat.Ott semmi kórosat nem talált a doki.
De írt fel Betalocot hogy ha ilyen gyors akkor vegyek be egy felet (25mg)
Éjjel egy percet nem tudtam aludni annyira vert a szívem.Aztán Betaloctól jobb let és nyugtatóval eltudtam aludni,hajnal fél 4kor :(
Frontérzékeny is vagyok és pánikbeteg is.
Lehet hogy redszeresen kell majd szedni ezt a Betalocot.
Most is 40et ver 30mp alatt így 80/perc
Pedig nem vagyok ideges, sem feszült,csak olvasgatok.
Ha diagnosztizált pánikbeteg vagy, akkor a pszichiáter orvosodnak el kellene mondanod, hogy nagyon szalad a pulzusod. Ő már tudni fogja, hogy erre valami gyógyszert kell írnia, mert a jelek szerint nem a szived beteg. A pánikbetegség egyik kisérő tünete a szapora pulzus. Nagyon hasonlít a szívbetegségre, de nem az. Hiszen írtad, hogy már kivizsgáltak, és papíron maga vagy a tökély.
Az én orvosom azt mondta, hogy a pánikbetegség egy agyi vezérlési hiba. Olyan, mint a komputerhiba. Az agy esetében ezt a tünetet a szerotonin nevű hormon anyagcsere hibája okozza. Ez azonban gyógyszeresen kezelhető.
Fel a fejjel, a pszichiáter segíteni fog rajtad, csak mondj el neki mindent, amikor legközelebb mész hozzá.
Nem járok pszichiáterhez :( Itt ahová költöztünk még nincs orvosom. A háziorvos írta fel a Betalocot .
A frontint meg a régi pszichiáterem , de ő nagyon messze van hogy beszéljek vele. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!