Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Patikában milyen áron lehet...

Patikában milyen áron lehet beszerezni a guarana, és koffeintablettát?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. jún. 2. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:

A nyomorult analfabéta fajtád miatt látogatom egyre ritkábban az oldalt. Nem azt kérdeztem hogy mennyibe kerülnek ezek a cuccok, hanem azt, hogy ha bemegyek egy patikába, ott mennyiért adják általában. Ezt nem lehet kigooglezni.

Ajánlom figyelmedbe:

[link]

2012. jún. 2. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Már hogyne lehetne google-lal megkeresni. Természetesen minden patika más, de így legalább egy viszonytási alapod lesz. Tehát az pl látszik, hogy a koffein tabletta pár száz forintos tétel, míg a guarana már drágább. Azt, hogy adott patikában milyen kiszerelést, melyik gyártótól tartják raktáron két módon tudod kideríteni. Felhívod őket, vagy elmész személyesen és megkérdezed. Nem kötelező meg is venni, ha drágának találod, érdeklődni is szabad.
2012. jún. 3. 09:34
 4/6 A kérdező kommentje:
5 napja írtam ki a kérdést. Ha annyi idő alatt nem megyek el megérdeklődni, annak oka van, nem? Rohadtul nincs rá időm, mert tanulás miatt későn fekszek és nagyon korán kelek. Feleslegesen nem akarok elmenni, hogy utána ne vegyek, így meg csak google segítségével nem lehet kideríteni. Ezért vártam, hogy majd valaki aki szokott venni, megírja tapasztalat alapján. Nem okítást kértem, főleg olyantól aki a kérdés hátterét nem ismeri.
2012. jún. 3. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ha van Pingvin Patika a közeledben, akkor ott ennyibe kerül.

MemoLife kapszulákban is gondolkodhatsz, de azok jóval drágábbak.

[link]

De jó lehet még akármilyen ginseng illetve gingko biloba kivonatot tartalmazó tabletta. Előbbi általános roborálószer, utóbbi növeli az agy és a perifériák vér- és ezáltal oxigén-ellátottságát. Ez pedig igen jó hatással van minden agymunkát végző emberre.

Az árakról nehéz nyilatkozni, hiszen ezek drogériákban, gyógynövény szaküzletekben is kaphatóak. Ahány helyen, annyi árréssel, de viszonylagos árat megintcsak tudsz nézni internetről.

Esküszöm a lelkem kiírom ide, hogy segítsek, de nem jó neked semmi sem:D ELhiszem, hogy ideges vagy a tanulás miatt. De azt is hidd el, hogy hiába mondanám meg, hogy Szegeden a Kabay Gyógyszertárban mennyibe kerül 1 doboz koffein tabletta, ha Te Mohácson a Boldogasszony Patikához laksz közel, és ott szeretnéd beszerezni. A patikák magánkézben vannak legtöbben, így a vezetőik egyénileg állapítják meg az árréseket.

Természetesen nagyságrendi különbségek nincsenek, de forintra pontosan innen a távolból szinte lehetetlen megmondani, hogy éppen az általad kinézett gyógyszertárban mennyibe kerül.

Remélem azért a fenti linkek hasznosak voltak.

Azért a vizsgáztatót igyekezz nem leordítani, ha véletlenül fel mer neked tenni valami segítő kérdést:D

2012. jún. 3. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
na végre, ilyesmire vártam :D köszi :)
2012. jún. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!