Üdv! 19-éves vagyok 106-kg és 194-cm magas, az ég világon semmihez sincs kedvem lusta vagyok bármihez neki kezdeni . Mitől van ez?
Ez azért van (ha már a súlyodat leírtad), mert lehet, kicsit diétázni kellene, akkor jobban lennél (szerintem). Van mostanában valami stresszed, ami miatt izgulsz? Nyugtalanító gondolatok, stb... Nekem sincs mindig kedvem mindenhez. A diéta mellé azt tudom mondani válaszként, hogy a rossz kedv, és a "nem kedv" negatív gondolatoktól jönnek létre. Az ember észre se veszi, de negatív gondolatok tömege suhan át az agyán, és a végén már csak azt veszi észre, hogy "nincs kedvem semmihez", vagy "nem vagyok jól". Tehát a lényeg a gondolkodás. Hozzá kell tenni, hogy ez természetes, és nem kell hogy frusztráljon, mert mindenkinél így van.
Ha másként nem megy, olyanokat mondhatsz magadnak, hogy "jól vagyok", vagy "ez csak átmeneti", illetve, ami egyénileg a legjobban bejön.
A mozgás még nagyon fontos. Én akkor is rá szoktam valahogy venni magam, ha épp akkor nincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!