Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet ilyenkor tenni?...

Mit lehet ilyenkor tenni? Rosszul vagyok elég gyakran, de nem tudom megfogalmazni, hogy mi bajom van.

Figyelt kérdés
Fizikai értelemben vagyok rosszul. Hiába érzem, hogy nem vagyok jól, mégse tudom megfogalmazni, hogy pontosan mi bajom. Nem fáj semmim, csak rosszul vagyok. Így meg ugye nem mehetek el dokihoz, mert ő nulla infóval honnan tudná, hogy mit kell vizsgálnia?

2012. máj. 25. 15:06
 1/5 tomy88trance ***** válasza:
Szédülsz,hányingered van vagy rossz a közérzeted? Valami támpont kellene,mert így nehéz kitalálni tényleg. De fizikai gondod lehet mentális probléma is, talán egy pszichológust kellene megpróbálni, vagy meg kellene figyelned,hogy mikor szoktál rosszul lenni vagy mitől?
2012. máj. 25. 15:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Szédülök meg legyengülök. Az milyen pontosan, hogy rossz a közérzetem?
2012. máj. 25. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
vérvétel az mindenképpen kellene.Arra kérj beutalót.
2012. máj. 26. 10:03
 4/5 tomy88trance ***** válasza:
Akkor lehet vérszegény vagy és attól,bár nem vagyok orvos,de szerintem nézesd meg magad, ezt mondd neki amit ide írtál és akkor tudni fogja,hogy mi a baj
2012. máj. 26. 10:15
 5/5 tomy88trance ***** válasza:
Ha rossz a közérzeted akkor kellemetlenül érzed magad az emberek társaságában
2012. máj. 26. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!