Mostanában sokszor érzem magam rosszul emiatt az össze-vissza időben! Fejfájás, hányinger, szédülés. Más is van így?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 18:25
1/4 anonim válasza:
Dettó, ugyanígy vagyok én is. Ma tízig aludtam, de alig bírtam felkelni az ágyból. Fél háromkor le kellett feküdnöm és aludtam fél ötig. Nem bírom ezt az időt. Fáj a fejem, nem is fáj, hanem hasogat, szédülök, alig van étvágyam.
2/4 anonim válasza:
nekem a hangulatom ingadozik... részben attól, h alig tudok aludni..émelygek.. és nekem is fáj a fejem:S utálatos ez az idő
3/4 A kérdező kommentje:
hát...azért valamennyire "örülök",hogy nem csak én vagyok így,már én is nagyon unom...
2009. jún. 29. 19:18
4/4 anonim válasza:
Nyugi nekem is szokott így lenni...:S
De tényleg emiatt a hülye idő miatt van??:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!