Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kék folt a nagylábom ujján...

Kék folt a nagylábom ujján mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Van a nagylabám ujján egy hatalmas kék folt a köröm részénél már 1 éve! Ma voltam a börgyógyásznál mert köröm gombára gyanakodtam de azt mondta nem gomba, és nem is tudja mitől van, mondta h menjek a sürgősségire! Mivel 1 éve megvan már és nem is ütöttem be meg semmi így nem hinném hogy sürgősségire kellene mennemm vele, nem fáj meg semmi panaszom nincs talán annyi hogy most megállás nélkül lakkozom mert elég rondán néz ki!

Összefüggésbe hozták a terhességemmel is, de ezt kétlek!

Valami házipraktika a körömlakk helyett??

2012. máj. 21. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszel az orvosnak és inkább itt kérdezel "házi praktikát"?

És gyereked lesz?

Lehetne neked egyáltalán gyereked? Ha ilyen felelőtlen vagy én egy tányér levest nem bíznék rád, nem egy gyereket.

Húzzál el a sebészetre!!

2012. máj. 23. 07:39
 2/2 anonim válasza:
Mekkora egy paraszt vagy! :D Miért is nem bíznál rá egy gyereket??? Nyugi,100%,hogy köze nincs a terhességhez,mert a páromnak kb 2,5 hónapja ugyanez a problémája.Mindkét nagylábujján lett egy lila folt,de nem emlékszik rá,hogy esetleg ráejtett volna valamit a lábára!Mivel férfi,gyanítom nem terhes! :)
2012. máj. 23. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!