Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hasmenésem volt, szerintetek?

Hasmenésem volt, szerintetek?

Figyelt kérdés

A hét elejefelé ment a hasam, de nem múlt el teljesen. Kevesebbet ettem a hét elején, ma megpróbáltam többet: ettem pl. tejberizst, meg gyümit is. Most este megint többször voltam wc-n, láttam a rizsszemeket... meg ilyen "darabokban" jött ki kaja is...

Ezek szerint nem szívódott fel a rizs? Nem szívódhatott fel semmi?

Aggódom a legyengülés miatt hisz a hét elején keveset ettem, kevés vitamin volt... és ha a mai kaja sem szívódott fel akkor nem tudom:S:S tudom, hogy a vitaminok fontosak! szerintetek felszívódhatott az, ami az almában, gyümikben meg rizsben volt ma?

2012. máj. 17. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy minimális biztos felszívódott,de az nem sok minden.

Ideje felkeresni egy orvost, valószínű valami baktérium okozhatja, ezért tart még mindig.

Én ilyen többnapos vécéláz esetén úgy szoktam, hogy van pár szem maradék antibigyóm, egy szemet beveszek egy rakás vízzel,annyival amennyit csak meg bírok inni, az kijön de át is mossa a rendszert az az antibiotikumos víz, utána 1napig kímélem a gyomrom, és semmi bajom.

Nálam mindig bejött még.

Üdv.

2012. máj. 17. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Ekkora baromságnak mint amit az előttem szóló írt, ne ülj fel!

Az antibiotikumot nem szabad csak úgy szemenként bekapkodni!

Ha ő ezt teszi, az ő baja, de te ne tedd!

Valószínű hogy a tej még kicsit korai volt a hasmenés után a pocakodnak.

Egyél korpás kekszet, reszelt almát, sós vízben főtt krumplit és kezdj el bélflóra erősítőt szedni!

Igyál sok folyadékot!

2012. máj. 18. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!