Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Erős, hurutos köhögésre...

Erős, hurutos köhögésre valami szer? (Lehet gyógyszertári, vagy bármiféle ház praktika)

Figyelt kérdés
Holnap el kell mennem erdei iskolába (anyukám úgyse engedi meg hogy itthon maradjak), de rettentő rosszul vagyok. Csütörtökön nem aludtam egész éjszaka mert a manduláim be voltak dagadva (talán gyulladva is) és a torkom szó szerint égett. Rettentően fájt de pénteken mentem suliba. Bevettem valami szopogatós tablettát amitől elmúlt a torokfájás de most két napja elkezdett ez a váladék termelődni és ma úgy keltem fel hogy alig kaptam levegőt. Száz százalék hogy ez ilyen vírusos megfázás mert az egyik barátom fertőzött le akinek ugyanilyen tünetei voltak. Nagyon rosszul vagyok (lázam nincs mivel nekem az sosincs), fáj a fejem, a mellkasom a sok köhögéstől, meg úgy kb mindenem... Milyen szerekkel/praktikákkal tudnám elérni hogy holnapra jól legyek?
2012. máj. 13. 07:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szegénykém, ettől nagyon lehet szenvedni! Nekem van egy tutira biztosan bevált módszerem! Egy nagyon régi, ősi gyógymód. Sokszor van nekem is ilyen probémám, és amikor már a sok csodaszer sem segít, ezt alkalmazom. Azt csináld, hogy egy tiszta ruhát kenjél be disznózsírral, egy kicsit vastagabban mint a zsíros kenyeret. Ezt rakd éjszakára a mellkasodra, (nagyjából a nyakadtól a melledig), kösd át egy száraz ruhával, és hagyd rajta éjszakára. Elég nehézkes így aludni, de megéri, mert ha nem túl makacs, már az első után is érzed hogy egy kicsit szakad fel a váladék. De a második alkalom után már biztosan! Ezt csinál meg egy pár éjszakára, amig nem jön rendbe teljesen. Még mielőtt bárki megkérdőjelezné ennek a valódiságát, elmondom, hogy én sem hittem el hogy ez müködik, de annyit szenvedtem, (már tüdőgondozóba is elküldtek) hogy ez volt az utolsó szalmaszál amibe belekaposzkodtam! Ezt nagyanyáinktól, dédnagyanyáinktól hallottam, ők így gyógyították. Sok szenvedéstől megszabadulsz, és ennek mellékhatása sincs! PRÓBÁLD KI! Meglátod megéri! Mielőbbi gyógyulást kívánok!
2012. máj. 14. 16:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, már jobban vagyok, de ha esetleg visszajönne később akkor kipróbálom!
2012. máj. 21. 17:29
 13/14 Vladislav83 ***** válasza:
Magas dózisú c vitamin bevitel, plusz lándzsás utifűbol és kakukkfubol készített tea. Jobbulást!
2012. aug. 16. 08:34
 14/14 A kérdező kommentje:
C vitamint nem veszek be, maximum citromlevet iszok, mert a tablettától beteg leszek csak, mert allergiás vagyok az egyik összetevőjére.
2012. szept. 2. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!