Köhögök és nyomást érzek. Mi lehet a baj? (részletek lenn)
Figyelt kérdés
sziasztok! nem tudom miért van ez...megfáztam pár hete és abból ki is lábaltam, de a köhögés megmaradt, ami nálam általában igy szokott lenni, hogy pár hétig köhögök még! de mikor köhögök, egy nyomást érzek a bal mellemnél, mintha valami belülről nyomná, és ezt csak köhögésnél érzem! voltam dokinál, elküldött röntgenre ill. laborba, de röntgenre csak jövöhéten van időpontom! a doki csak utána tud valamit mondani! volt már valakivel ilyen??2009. jún. 25. 12:55
1/1 anonim válasza:
Jómagam is utólag köhögő vagyok... És számtalanszor volt ez a nyomás érzet is. Nekem idővel mindig elmúlt.
De jól tetted, hogy elmentél dokihoz, mert sosem lehet tudni.
A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!