Gyomorégés, vajon mitől?
Ma délre kellett volna iskolába mennem, de a metrón olyan szinten elkezdett égni a gyomrom, hogy hányingerem is volt, úgyhogy leszálltam. Hazafelé észrevettem egy patikát ahol Rennie-t ajánlottak, be is vettem egyet. Annyival jobban lettem, hogy tudtam folytatni az utat. Kb 15 perc alatt tényleg jobban lettem. Éreztem a gyomromat még de már nem voltam rosszul.
Tegnap este kimaradt a vacsora, éjjel pedig mikor felébredtem éreztem mennyire éhes vagyok. De reggel nem volt semmi problémám, reggeliztem is normálisan. Az elmaradt vacsora okozhatta ezt? Vagy a tegnapi ebédem, ami rendkívül csípős/fűszeres volt és jó nagy adagot ettem belőle? Vagy az már nem lehetne hatással a gyomorsavamra?
Előre is köszönöm a válaszokat!
ui. nem tudom ez mennyit számít, de éppen megvan a menzeszem, bár szerintem az esetleges hormontúltengés nincs hatással a gyomorsavra
Én is nagyon szeretem, évekig faltam az erős ételeket, bogyiszból lecsó, chillipaprika, eddig nekem sem volt bajom.
Orvos reflux-szal és gyomorfekély gyanúval küldött kivizsgálásokra, de a csövet nem voltam hajlandó lenyelni, így nem derült ki melyik volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!