Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon fáj a gyomrom és nem...

Nagyon fáj a gyomrom és nem tudom mitöl. Mitöl fájhat ennyire?

Figyelt kérdés
Anyukám szerint lehet hogy èjszaka megnyomtam az öklömmel. De félek hogy valami nagyobb baj van.
2012. máj. 9. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Vírus, gyomorrontás, gyomorsav, sokminden lehet. Enni kívánsz?
2012. máj. 9. 08:48
 2/8 A kérdező kommentje:

annyira nem. Nem tudom hogy az fontos-e de gombát ettem vacsorára és azóta érzem ezt.

A gomba elötte egy nappal lett csinálva.

2012. máj. 9. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, a gomba érzékeny dolog. Attól lehet. Más is evett belőle? Tehát az kizárva, hogy mérges gombát ettél? Mert ha kis esély is van rá akkor azonnal orvos. De ha nem, akkor lehet, hogy már nem volt friss, és ezért okoz gondot, de a gomba elég nehéz étel, sokan nem bírják, lehet, hogy csak erről van szó, főleg, ha este etted.
2012. máj. 9. 08:59
 4/8 A kérdező kommentje:
más is evett és nekik semmi bajuk. Ha kekszet eszek az segìt?
2012. máj. 9. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Segíteni kifejezetten nem segít, de ha éhes vagy, akkor tea-keksz a legjobb ilyenkor, vagy főttkrumpli, reszelt alma, szóval diéta. ha nem kívánsz semmit, nem baj, hagy pihenjen az emésztőrendszer:) Folyadékot azért kortyolgass. Jobbulást!
2012. máj. 9. 09:17
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget! :)
2012. máj. 9. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Este nem a legjobb gombát enni. Biztos megviselte a gyomrodat éjszakára. Vegyél be egy quamatelt, ha attól jobb lesz, akkor biztos ,hogy nincs nagy baj.
2012. máj. 9. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyomorrontás illetve vírus. Én 1-2 éve tapasztaltam meg mi az a gyomorfájás, előtte sosem fájt. Iszonyú rossz, tudom (már ha neked is úgy fáj). Patikában kapható széntabletta, ami a közhiedelemmel ellentétben nem hasfogásra van, hanem a szén megköti a baktériumokat a gyomorban/belekben és a fajsúlyánál fogva kihajtja a szervezetből. Én egyszer ittam meg 5 darabot (kis vízben feloldva) és már aznap elmúlt a fájdalom. Carbo activatus a neve.
2012. máj. 10. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!