Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindig hideg a kezem, lábam....

Mindig hideg a kezem, lábam. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, nyáron is hideg, és nem nagyon tudok írni, nem fáj, csak kellemetlen.Az osztálytársam azt mondta lehet vérszegény vagyok.

A válaszokat köszönöm.:)

2012. máj. 8. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
rossz a vérkeringésed
2012. máj. 8. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Keringési, vagy idegrendszeri probléma okozza. Gondolom, a te esetedben, az alacsony vérnyomás. Nem hiszem, hogy cukor beteg lennél, vagy pajzsmirigy problémáid lennének, sőt azt sem hiszem, hogy sokat stresszelsz. Igyál sok-sok folyadékot, hogy ne sűrűsödhessen be a véred.
2012. máj. 8. 14:10
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. máj. 8. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok embernek jelentkezik kamaszkorban, és utána el is múlik. Nekem régen is volt, most is van. Nálunk pl öröklődik a családban a lábfájdalom, és szerintem ennek is köze van ehhez. Vagyis, hogy az ereinkkel baj lehet. Nekem az orrom is, és néha a kezeim is lefagynak.
2012. máj. 8. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Kezdj el valamit sportolni, mozogni. Ez jótékony hatással van a vérkeringésedre.
2012. máj. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!