Egy rokon leányzó elájult ma délelőtt a saját ballagásán. Szerintetek lesz olyan állapotban hétfőre, hogy tudjon menni érettségizni?
Túlparázod. A sok állás miatt leesett a vérnyomása és elájult. Nem egy ritka dolog, kb. nincs olyan ballagás agy ünnepség, ahogy legalább egy ember ne lenne szarul.
Pár óra alatt helyrejön.
Én is elájultam,vérnyomásom lement,hiába ittam folyamatosan,a meleg megártott.
Mi nem fujtunk le semmit,megmosakodtam,vissza is álltam a többiek közé,utána bnzáj otthon,majd hétfőtől érettségi,semmi bajom nem volt,hisz csak egy vérnyomsingadozás volt
Így van!
Egy helyben állni, napon, hosszú ideig!
Ráadásul ez a meleg állítólag az átlagosnál melegebb, de az biztos, hogy még nem vagyunk hozzá-szokva. Holnapra már kutya-baja sem lesz!
Még nem voltam olyan évnyitón, évzárón vagy ballagáson, ahol ne dőlt volna ki valaki a sorból. Ez nem egy nagy tragédia, pillanatnyi vérnyomásmegingás okozza.
Én egyszer a műtőben dőltem ki hosszú állás után. Éreztem, hogy nagyon melegem van és puff...nem nekem való a műtő, csak gyakorlaton voltam, az én helyem az utcán van :)
Nekünk nem kellett sokáig egy helyben állni, ha kell, 99999%, hogy elájulok, vagy ha nem is, de őrülten megszédülök és le kell ülnöm bárhova.
Szerintem a sok állástól volt.
Na pihenjen sokat, mert akkor le fog gyengülni. A sok pihenés sok energiát szív el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!