Napszúrás lenne még mindig?
Figyelt kérdés
Szombaton olyan 7-től du 3-ig napolaj/fényvédő nélkül pecaparti volt a haverokkal.Eléggé leégtünk másnap elég kótyagos is voltam részemről,de napszúrás komolyabb tüneteit nem észleltem,mint hányás stb,pedig biztos kaptam,mert elég forróság volt! Még ma is néha kissé kábának éreztem magam, olyan nagyon enyhe szédülés féle is, lehet ez még a napszúrás jele?2012. máj. 2. 18:30
1/3 anonim válasza:
Persze hogy lehet, a napszúrás által az agyvíz felforr, ami olyan is marad addig, amíg az agy le nem csapolja a gerincfolyadékot teljesen. Ezt pár vizeléssel lehet megtenni, de van úgy hogy a szürkeállomány neuronjai még mindig nyomás alatt vannak az agyvíz miatt, tehát akár 1 hétig is eltarthat az, amíg felszívódik a lágyszöveteidben a maradék agyvíz.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem,Köszönöm! :)
2012. máj. 2. 19:32
3/3 anonim válasza:
1. ez tízpontos volt, gratulálok! :D Igen, lehet utóhatása kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!