Melegfront, fejfájás. Ki szenved még ettől mióta itt a nagy meleg?
Úgy kell enyhíteni hogy maszírozni kell a halántékot és közbe nyelni pár korty levegőt. Ezt a hegyekbe menet szokták alkalmazni mikor bedugul az ember füle a légnyomás kölönbözettől. De frontnál is megteszi.
A másik meg amivel lehet enyhíteni a fejfájást az a kávé.
Én nem szeretem a kávét túlzottan dea kényszer nagyúr. jól felöntöm tejjel cukorral. Mindegy csak hasson.
Nekem is nehéz így hirtelen viselni a 30 fokot átmenet nélkül.
Köszönöm a válaszodat.
Ezt a módszert kipróbálom.
Már vettem be fájdalomcsillapítót mert nagyon fájt már a fejem.Ez van 4.napja.
Ittam rá pepsit mert utálom a kávét és most jobb.
De lehet legközelebb 3:1ben -t is kipróbálom,mert nem akarok rászokni a koffeinre, de a gyógyszerre sem .
A frontérzékenységet amúgy ki lehet "nőni?"
Advilt én is szedtem ,nekem már véres volt a székletem tőle olyan sokat vettem be belőle.
Most Voltaren Dolo (ez se valami jó)mert nem voltam a dokinál aki Cataflamot ír fel.
De nem tudom hogy ez a meleg miatt lehet e hogy a tarkómnál nyomást érzek. De ez nem fájdalom hanem mintha az izmok meglennének feszülve és nem bírom tartani a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!