Mit tegyek, ha folyamatosan "ki van a cerka"?
Nem tudom már, mikor volt igazán nyugodt napom mindenféle segédkellékek nélkül...
Barátnőmmel szakítottam mert hazudott, újrakezdtük, bizalmatlan vagyok már másfél hónapja.... félévnél tartunk
családi gondjaim nincsenek, pénzügyileg egész jól állok, megvan sok mindenem, de az emberekkel van mostanában gondom, sok nagyszájú ember, akiket egyszerűen sportból is kiütnék, mégse teszem, mert nyugodt maradok, kerülöm a gondot...
De mégis feszült vagyok, dohányoznom kell, néha kicsit "másfüstű" cigi kell, hogy érezzem élek...
Valaki tippeket adhatna, mert a sport, kondi se segít feszkót levezetni annyira...
egy 15 éves agyban teljesen összekavarodott srác....
Az embereket nem fogod tudni megváltoztatni, úgy kell elfogadnod őket ahogy vannak. Ezért nagyon nagy butaság a saját tested tönkretenni "másfüstű" cigivel.
A barátnőddel kapcsolatban pedig, próbálj meg megbízni benne, ha nem akkora dologban hazudott.
Mivel még csak 15 éves vagy, ki fogod nőni ezt az egészet. Viszont addig gondolkodj el azon, hogy a cigi mennyire káros az egészségedre, és majd ha már minden rendben lenne, akkor az egészségeddel lesz probléma.
Sok sikert!
környezet változás kellene neked.
esetleg egy hosszabb távú nyaralás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!