pl hétfő van.. este nem fürdök mert álmos vok.. reggel meg nincs kedvem... de másnap, azaz kedden este már nem hagyom ki..
2009. jún. 19. 23:46
1/7 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy mindeki betartja, hogy 24 óránként fürdik. :) Csak nem verik nagydobra. :)
Én amúgy szoktam, csak ritkán vagyok úgy vele, hogy fáradt vagyok... szerencsére nem vagyok büdösen izzadós, nem szokott feltűnni a környezetemnek. :D De mondom, csak ritkán, mert amúgy nem higiénikus.
2009. jún. 20. 00:00
2/7 anonim válasza:
Ha egész nap nem csinálsz semmit, vagy legalább semmi megerőltetőt, akkor miért lenne az? Ha viszont jól leizzadsz egyszer-kétszer az nap, akkor kicsit izé, mert csak büdös. Bajod nem lesz, de azért annyi legyen benned, ha párod van, nem fekszel mellé büdösen. :)
Amúgy egy csomó nagyon modern országban tök csodálkoznak, hogy minek fürdünk folyton.
2009. jún. 20. 00:07
3/7 anonim válasza:
ritkán velemis megesik h semmi kedvem hozzá, de ilyenkor azért arra szánok időt h legalább a nemi dolgaimat megmossam :)
2009. jún. 20. 00:45
4/7 anonim válasza:
Volt hogy több, mint 1 hétig nem fürödtem... na AZ gusztustalan... Mondjuk nem voltam büdös, csak maga a gondolat... De 1 nap még nem a világ, én ilyet sokszor csinálok (mármint h csak 2 naponta). Persze én se verem ezeket nagy dobra XD
2009. jún. 20. 00:54
5/7 anonim válasza:
A fürdés nem időhöz kötött.Lehet a naponta háromszori fürdés is kevés, vagy éppen a napi is bőven elég.Sok minden függvénye.Tevékenységek, életvitel,környezet, egyéni hajlamok izzadékonyságra és még egy csomó dolog.Nem is a kérdés jelen esetben hogy gusztustalan vagy sem, hanem az embernek a saját maga iránti igényessége helyén van-e?Ha az rendben van akkor ebből nem kell fejtörést csinálj magadnak, úgysem érzed jól magad a bőrödben ha már igényled és valami oknál fogva kicsit megkéstél ez ügyben.Sokszor csupán a felfrissülés miatt is milyen jó dolog egy zuhanyozás pedig tisztálkodás tekintetében nem lenne rá feltétlenül szükség.Bízzál az igényességedben és ha már felvetetted ezt a kérdést akkor nagy baj ezzel nem lehet.
2009. jún. 20. 09:29
6/7 anonim válasza:
Én nekem is van néha (kb. 1-2 hetente), hogy nincs kedvem fürödni. Am 16 éves vagyok, s van úgy hogy ki sem megyek a lakásból. Olvasok, tv-zek stb. Másnap persze lefürdök, de mégis anyum mindig mondja, hogy miért nem fürdök meg ilyenek. Engem zavar maga a tudat, hogy nem fürdök, de ha egyszer nem bírom rászánni magam, hogy engedjek vizet.
2009. jún. 23. 00:58
7/7 anonim válasza:
Én egyszer 4 napig nem fürödtem, mert olyan beteg voltam, hogy nem tudtam magam rávenni. Semmi nem történt, úgyis egész nap csak fentrengtem, még a karomat is alig mozdítottam. Cserediák is voltam, és a lengyel családnál azt tapasztaltam, hogy talán három naponta ha fürdenek. Holland gyereknél ugyanez, mondjuk az kellemetlen volt, mert egész nap dohányzott, meg rohangált, de ő inkább befújta magát, minthogy lefürdött volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!