Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hát izzadásra megoldás?

Hát izzadásra megoldás?

Figyelt kérdés

Most olvastam erről a Solution Antisudorica nevű szerről, és azt szeretném megtudni, hogy hátra és mellre is alkalmazható-e?

Sokakkal ellentétben nekem a hónaljam egyáltalán nem izzad, de a hátam valami rettenetesen.

Már ott tartok, hogy bekenem az egész hátamat stifttel.

2012. ápr. 17. 16:00
 1/3 aranyhajulany válasza:
nekem a hiperhidrózis műtétem után kezdett el a hátam ezerrel izzadni (+ a hasam és mindenem)... megoldást még nem találtam. nekem nem vált be rá az antisudorica. se ennél drágább, elismertebb cuccok. a nyarak rémálmok nekem. remélem valakinek van rá megoldása, engem is érdekelne. 23/L
2012. ápr. 19. 12:49
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha már használni nem használt, legalább nem is ártott? Úgy értem a bőrödnek azért nem lett semmilyen baja?
2012. ápr. 19. 15:44
 3/3 aranyhajulany válasza:
az enyémnek nem. mondjuk nem használtam annyit, feladtam hamar.. majd most is ki fogom próbálni, ha jön a meleg. elkeserítő, de van, ami ellen nem tudunk mit tenni. :(
2012. ápr. 20. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!