Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért dobog sokszor a bal...

Miért dobog sokszor a bal fülemben a szívem, főleg ha lefekszem este?

Figyelt kérdés
Néhány éve vettem észre, nem mindig van. Egy lüktetést érzek ott másodpercekig, majd elmúlik, de többször is jelentkezik. Egyébként mitrális prolapszusom van.

2012. ápr. 15. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Húúú,akkor nem csak én vagyok így,nekem is ez volt a bajom,de nekem pár év leforgása alatt elmúlott.Magam sem tudom mitől volt.
2012. ápr. 15. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Magas vérnyomástól. Ha van otthon vérnyomásmérő, akkor legalább egy hétig mérd meg napjába legalább kétszer, ha lehet háromszor.
2012. ápr. 15. 08:17
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is van/volt. azt írták itt, hogy valami porchoz hozzá ér az ideg vagy az ér, és azt hallod felhangosodva a hallójáratban. hogy mi a teendő, nem tudom, talán nyak masszás
2012. ápr. 17. 18:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ mindenkinek.
2012. ápr. 17. 18:57
 5/6 anonim válasza:
anyám ilyen nekem is elő szokott fordulni....ez akkor magas vérnyomásra utal??? :S
2012. ápr. 19. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. A fekvéssel el is nyomhatsz egy eret. Mivel a kérdező egy szóval sem mondta, hogy azzal a fülével hallja, amire ráfekszik, így ezért mondtam, hogy magas vérnyomásra utal. Ha szimplán lefekszel, akár pl. hanyatt s hallod, az ált. magas vérnyomás, ha oldaladon fekszel, s hallod, egy kicsit megmozgatod a fejed s elmúlik, az meg inkább az előbbi.

Mindenesetre én hipertóniás vagyok, s míg nem szedtem gyógyszert, addig elég sűrűn előfordult ez. Amióta szedek vérnyomáscsökkentőt, azóta nem fordult elő. (kb. 5-6 éve szedek)

2012. ápr. 19. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!