Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek deppis vagyok,...

Szerintetek deppis vagyok, vagy valami komolyabb? :SS

Figyelt kérdés
AZ a gondom, hogy régebben egy vidám, mindig viccelődő lány voltam. Aztán fokozatosan lecsökkent az önértékelésem,kevésbé vagyok maga biztos..csak ezt a külvilággal nem érzékeltetem. Egyszerűen már kritikán alulinak tartom önmagam , pedig vékony, magas ,barna hajú vagyok és nincs is rajtam pattanás. Van egy fiú aki nagyon tetszik, de úgy érzem, sohasem leszek neki elég jó. :(( . Meg állandóan ökölben van a kezem ..bár ezt nem sokan veszik észre..vszínülg attól, hogy nagyon nagy rajtam a nyomás. Az a kérdés, hogy szerintetek deppis vagyok-e, illetve, hogy tudtok-e valamit ami beválhat , azzal kapcsolatban ,hogy többnek tartsam magam. ) lécci csak kulturált válaszokat írjatok. köszi. :) ) előre is köszi.
2012. ápr. 14. 21:55
 1/3 firebeermayhem válasza:
Ne érdekeljen más emberek véleménye,semmivel sem jobbak mint te. Ha ilyen rossz hangulatod van egyél valami jó kaját, tegyél be valami jó zenét, felejtsd el a rajtad lévő nyomást és érezd jól magad. Egy kicsit sz@rj le mindent és csak magaddal foglalkozz. Egy idő után újra az életvidám és viccelődő lány fog rád visszatekinteni a tükörből, és azt a fiút is megkaphatod majd. Good luck;)
2012. ápr. 14. 23:30
 2/3 A kérdező kommentje:
ok. köszi :D
2012. ápr. 15. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:
ugyanilyen vgayok én is:SS (még külsőre is ugyanaz:DD)
2012. ápr. 15. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!