Tippek a rendszeres széklethez?
Figyelt kérdés
Nagyon szorulásos vagyok, és tegnap volt egy igen kellemetlen élménem, nem várgyom rá még egyszer.
Tudtok olyan tippeket mondani, amikkel elérhető, hogy legalább kétnaponta legyen székletem?
Természetesen nem hashajtókra gondolok.
Napi egy joghurt esetleg hatásos lehet? Vagy miket fogyasszak még, ami segíthet?
2012. ápr. 11. 16:40
1/7 anonim válasza:
Esténként egyél meg egy joghurtot, tehetsz bele őrölt lenmagot is egy kanállal, most kapni olcsón kivit, napi 1 db-ot egyél meg délelőtt, nekem ez is hatásos, no és sok főzeléket, gyümölcsöt kell enni és kevés szénhidrátot.
2/7 anonim válasza:
Reggelente egyél meg minimum egy evőkanál müzlit. Tejjel, teával, amivel szeretnéd.
[link] Ahogy ezen a képen látod, nem muszáj ilyen márkát, vehetsz gyümölcsöset is, vagy bármilyen ízesítésűt, csak ilyen alakú kis izék legyenek benne.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket, ezeket kipróbálom:)
2012. ápr. 11. 16:58
4/7 anonim válasza:
szia.én is evvel küzdök.eddig a mályva tea segített ,de nem akarom folyton csak azt inni és most áttértem a ZÖLD TEÁRA!!!képzeld ez nagyon jó napi 1,5- 2 liter vízben megfőzök 2 filtert és ez iszom egész nap.azóta minden reggel megyek.és nem vagyok felfújódva sem.próbáld ki,és írd meg a tapasztalatod!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!!:)
2012. ápr. 11. 18:29
6/7 anonim válasza:
Legyen meg a napi 1,5-2l folyadék és mozogj többet. Fogyasszál több rostos kaját és olajos magvak is jól jöhetnek.Kerüld a kakaót.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. ápr. 14. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!