Édesanyám Xanax-ot szed, aggódom miatta?
Eléggé stresszes munkája van, és ma tudtam meg hogy elég régóta Xanax-ot szed!
Ha jól tudom ez altató, nyugtató? Mert gyakorta nem tud aludni éjjel, megébred stb. Ilyen a rutinja:
este 9-fél 10 körül elalszik, van hogy előbb, és fél 5-kor már fennvan :( Gyakran megébred éjjel is, fél 3 körül vagy fél 1 körül (hallom, ha gépezek hogy lent zörög a szobában, wc-re megy) Rossz alvó (egyedül alszik a szobában)
Gyakorta tompa és bágyadt meg furcsa hangulatingadozásai vannak bár most van változókorban is.
Migrénes fejfájása szokott lenni, lábfájás. Nem értem azt se miért eszik ennyit, kb. másfél 2 óránként eszik, de szerintem nem is éhes csak tömi magába a kaját... és nem 1 szelet csokit hanem tányérokat. Túlsúlyos.
Bár inkább a fejfájás ami a xanaxxal összeköthető nem? Mik a tünetei még a xanaxnak mit okoznak?
Szia!
Az orvossággal kapcsolatban nem tudok semmit sem írni,DE:
véleményem szerint jó lenne finoman ,kedvesen anyukád tudtára adni,hogy hasznos lenne egy pszichológussal elbeszélgetni.Ha megfelelő szakembert talál,bizonyára sokkal jobb lesz a közérzete.
Nekem súlyos problémáim voltak,pánikbetegség.Nem kívánom ezt sem senkinek.
Viszont szerintem jó lenne mihamarabb ezt tisztáznod anyukáddal.Ne ijedj meg,ha először arrogáns lesz,finoman "adagod be".Egyébként ha háziorvos kéri a pszichológust,nem kell fizetni .
Kitartás,várom válaszod !
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!