Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vannak ilyen tüneteim?...

Miért vannak ilyen tüneteim? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

December közepe óta napi rendszerességgel érzek szúró fájdalmat a bal oldali mellkasomnál, néha a jobbnál is, de a balnál sokkal gyakoribb. Amikor ezek a tünetek elkezdődtek nagyon megijedtem és mondtam is édesanyámnak hogy menjünk el EKG-ra + szívultrahangra. Minden tökéletesen működik, nincsen semmi bajom. Azt hozzá kell tennem hogy december 27-én sajnos elhunyt édesapám, és talán ez erősítette fel még jobban a tüneteimet, de nem tudom hogy esetleg szervi bajom, vagy pszichés jellegű a dolog. Már nagyon unom az egészet, teljesen ki vagyok készülve, mert legalább ha tudnám mitől vannak/lehetnek, könnyebb lenne kezelni. Ja, járok februártól pszichológushoz is aki felírt napi 2*fél frontint reggel és este kell szednem...kezdem azt hinni hogy ennek sincs semmi haszna és hogy ezek a tünetek már sose fognak elmúlni. Egyébként ilyen jellegű problémám most van először az életemben. Ti mit gondoltok erről a dologról? Már annyira stresszelem magam, hogy beképzelem a tüneteket vagy pedig tényleg valósak? Ha igen, akkor mitől lehetnek? (ugye szív-betegség elvileg kizárva)

Előre köszönöm válaszaitokat, F/17

2012. ápr. 8. 16:19
 1/3 tetris ***** válasza:
45%
Talán éppen növekszel, és nyúlik ott valamid. Ha a laborban nem találtak semmi kórosat, akkor azért olyan hű de nagy baj nem lehet!
2012. ápr. 8. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy édesapád halála váltotta ki ezeket a tüneteket nálad. Próbálj meg beletörődni, és megnyugodni. Rendszerint Ignatia30-at írnak fel a homeopátiás szerekből, érzelmi megrázkódtatás, pl. közeli hozzátartozó halála esetén.Végezz relaxációs gyakorlatokat,/jógázz/ meditáljál. A lazítás elősegítése érdekében igyál citromfű, kamilla, macskamenta,orbáncfű, vagy hársfa teát.
2012. ápr. 8. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen ez a szokásos eljárás. Az utolsó jókat ír, tartsad be. Frontint csak annyit vegyél be, amennyit az orvos mondott. Ha a helyzet romlik, pont a frontinon fogod észrevenni, hogy egyre több kell belőle. Akkor irány a pszchiáter ( nem pszichológus). Ez most még csak stressz, talán enyhe pánik. Sportolj sokat, sétálj, tanulj, csavarogj, kapcsolódjál ki.
2012. ápr. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!