Megfázásra neocitran vagy aspirin c plus jobb?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 14:10
11/14 anonim válasza:
aspirin c plus-t sokkal könyebb lehajtani, közel nincs olyan sz.r savanyú íze, mint a neocitrannak pl., kb olyan, mint a kalcium sandoz...és a gyomrot is jobban kíméli, régebben neocitrant vagy coldrexet ittam, napi 3x, 3 nap után már egyfolytában hasmenésem volt, aspirinből meg napi 2x3, és 3 nap után semmi baja a gyomromnak
a munkát meg VALÓBAN NE hasonlítsuk az iskolához könyörgöm!!!
13/14 anonim válasza:
Azért nem mindegy milyen munka vagy milyen iskola. Reggel héttől délután ötig vagyok a suliba, mert erős és utána van iskolai kosár két óra, na ennyi mellett egy nátha főleg országos előtt...
Amúgy méz, gyömbér, citrom halálos kombó, a náthára
14/14 anonim válasza:
Soha többé nem veszek aspirin plus c-t. Lehet... (ismétletlem..lehet) hogy jó de nem lehet meginni olyan szornyu az ize. Pedig nagyon dicserik h hatasos. Fel deci vizbe raktam még azt is soknak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!