Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rosszul vagyok 5 liter E-italt...

Rosszul vagyok 5 liter E-italt ittam mit tegyek h elmuljon?

Figyelt kérdés
kb 4 óra alatt és most hevesen ver a szivem nem vok álmos és enyhe hányingerem van és izzadok mintegy hat hetes mosatlan pénisz.mivel lehetelmulasztani?
2009. jún. 16. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Most viccelsz,ugye?Ha ez tényleg igaz,akkor szerintem menj orvoshoz azonnal,bár szerintem ha valóban ennyit ittál volna,akkor az lenne az utolsó,hogy számítógép elé ülj.Azt mondják itt mögöttem,hogy igyál meg ugyanennyi vizet...Hány éves vagy?
2009. jún. 16. 22:45
 2/11 A kérdező kommentje:
16 azóta egyszer ki is dobtam a taccsot a vécébe:S doki ilyenkor minek?
2009. jún. 16. 22:47
 3/11 A kérdező kommentje:
jah am nem cask gépezek közbe fekvözök felülök gugolok stb mert most jól esik.
2009. jún. 16. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok,hát lehet hogy a doki többet tudna segíteni mint én:-) Esetleg hívd fel az ügyeletet hogy mit tegyél...és legközelebb ne csinálj ilyet!De ma éjjel biztos nem alszol szerintem.Majd írd meg mi történt,jó?
2009. jún. 16. 23:04
 5/11 A kérdező kommentje:
oké köszi a helpet a vizet leeröltettem magam :) és hánytattam is =) az izzadás már abba maradt =)altató meg van itthon=)=)
2009. jún. 16. 23:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Altató?Nem tudom,biztos jó ötlet?Hogy tudtál ennyit meginni?Talán már nem lesz baj,erőltesd tovább a vizet,hogy minél hamarabb kiürüljön a szervezetedből.
2009. jún. 16. 23:12
 7/11 A kérdező kommentje:
jah apu altatója=) ugy tudtam meginni ,hogy kirohangáltam budira vizelni=)elég nagy gyomrom van az 50 kg omhoz képest:D
2009. jún. 16. 23:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Cseszdmeg, nehogy már még tornázz, a koffein így is megemelte a testhőt, a pulzust, légzésszámot stb, marhára nem kell még a szervezetednek, hogy tovább rontsd a helyzetet. Üljél a seggeden és relaxálj. Figyeld a szívverésed, pulzusod. De én is javaslom az orvost ilyen mennyiség esetén, pláne ha gyerekkorban vagy (náuk kevesebb koffein is elég a mérgezéshez).

Az altatót meg a gyógyszereket pedig messzire kerüld el, aki ennyire felelőtlenül szed magába mindent az orvosi utasítás nélkül semmit ne vegyen be!

2009. jún. 16. 23:18
 9/11 A kérdező kommentje:
jójó nem tudtam:Dde azért köszi nem kell leharapni a fejem:Dnem is tudtam h koffein mérgezés is van de ez ilyen olcso kaki kobra 1,5 esből vettem 3 at kb 500 ért nem lehetett kihagyni:Dköszi .
2009. jún. 16. 23:21
 10/11 anonim válasza:

tyű,azthiszem lassan meg kell szüntetni az iskolákban a matek,magyar,töriórákat,meg hasonlókat,mert a mai gyerekeknek nem ezekre van szükségük,hanem,hogy a reklámok,média, és a saját baromságuk ki ne nyírja őket.

remélem túlélted. az biztos,h téged nem kellene már mumiákhoz hasonlóan becsavarni,hogy megmaradjon a tested épen, 200 évig is ugyanolyan lesz a hullád,konzerválódik magától :)

2009. dec. 28. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!