Ti mivel szabadultatok meg tőlük? Valami jó házi módszer eseteleg?
Bőrgyógyász. Ugyanígy voltam mint te (arcom, hátam, mellkasom tele volt, sokuk lila volt, hegesedett) , 13 évesen elvitt édesanyám, aranyárért ugyan, de megoldották a problémám, azóta semmi gondom, havi pár pattanás jön elő, főleg menstruáció közeledtével.
Nagyon hálás vagyok a szüleimnek hogy időt, és pénzt áldoztak erre, nagyon sokat nőtt az önbizalmam.
Te szegény, nagyon együttérzek, az enyém is ilyen volt. Minden kozmetikumot kipróbáltam, kozmetikust is, semmi nem segített, sőt, inkább rosszabb lett.
A fogamzásgátló hozta meg a változást. Javított rajta sokat, nem tűnt el végleg a pattanásosság. És kellett egy év is, mire szép lett a bőröm. Utána már csak havi 1-2 pattanás jött ki. Azelőtt meg állandóan tiszta vörös ragya volt a képem.
Ha nő vagy, menstruálsz már vagy 4 éve rendszeresen, írass fel minőségi fogamzásgátlót.
Az szinte mindenkinél hatásos pattik ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!