Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek az ekcémámmal?

Mit tegyek az ekcémámmal?

Figyelt kérdés
Rohadtul szenvedek az ekcémám miatt. Mindkét kezem úgy viszket, hogy majd megőrülök. Megpróbálom nem vakarni, de nagyon sokszor ébredek úgy, hogy szinte véresre kaparom a tenyeremet. Most is majd megőrülök. Alig bírom behajlítani az ujjaimat. A gyógyszereim semmit sem használnak. Sokfélét kipróbáltam már. Valami új gyógymód kellene. Mondjuk léböjt, vagy valami homeopátia segíthet? Most még tudok dolgozni, de ha ennél is jobban begyullad, bedagad a kezem, akkor nem. Azt meg nem szeretném. Mit csináljak?
2009. jún. 14. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer volt szárazekcémám, az egyiket Culevitkrém tette rendbe, másodjára az ezüstcolloid csepp koncentrátum segített
2009. jún. 14. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló amit írt vagy természetgyógyász, ami viszketést illeti tegyél rá hideg pakolást attól jobb lesz.
2009. jún. 14. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Koromvirag krem!!! Patikaban tuti lehet venni, nekem csak attol mult el! En koromviragzsirt hasznaltam (vagyis ez is krem, csak mas az allaga kicsit es koncentraltabb)(Nem sima kezkrem, ami ilyen kivonatot tartalmaz, a patikus tudni fogja.)
2009. jún. 14. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, mindent ki fogok próbálni. A köröm virág krémet már illetve a zsírt már próbáltam, csak a munkahelyemen azt nem fogom tudni használni, mert iratokkal dolgozom, és nem szeretném összezsírozni őket, sőt nem is zsírozhatom össze őket, mert akkor nekem lőttek.

Nagyon kedvesek vagytok, jó ötleteket adtatok. De itthonra azért mindenképpen veszek körömvirág zsírt.

2009. jún. 14. 21:34
 5/8 anonim válasza:

Én az Alkcema nevű krémet ajánlom nekem csak attól múlik el.

Vényköteles próbáld ki.A hátulütője az hogy szteroidos:(

2009. júl. 20. 05:13
 6/8 anonim válasza:
Nekem több mint 10 éve van ekcémám, és Hozzád hasonlóan semmi nem használ neki. Intenzív stressz hatására (is) időnként vissza-vissza jön. De ha nem vagyok sebes, akkor a hegek látszódnak. Ezek sz'tem nem fognak eltűnni. Nekem pár éve a Pelsano med kenőcs segített átmenetileg. (Napraforgóolaj alapú, recept nélkül is kiadják.)
2010. júl. 20. 21:23
 7/8 Sanaa válasza:

Szia!

Ha még mindig gond van az ekcémáddal, akkor szívesen segítek, én a homeopátiát próbáltam ki mikor már kétségbeestem mert semmi nem segített, és bejött. Hosszan tudnék róla mesélni, ha gondolod írj a zsuzso91@gmail.com címre és mindent elmondok. Képeket is szivesen mutatok , le van fotózva minden napom a gyógyulásig. :-)

2011. márc. 29. 12:54
 8/8 anonim válasza:
ezt mkomolyan mondom hogy nekem a házi tehén tej segített az tudja a tünetet kezelni bár még én is ekcémás vagyok de az segíteni szokott
2013. jan. 8. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!