Miért alszom ilyen sokat?
Én is alszok annyit ha nincs suli, de nem tudom miért:/
13/L
Én is rengeteget alszom, viszonylag elég régóta... Tehát nálam ez biztosan nem tavaszi fáradtság.
Kérdés, hogy mióta alszol ilyen sokat... Hamar elfáradsz? Nehezen tudsz koncentrálni? stb...
20/N
ma 17:27 vagyok.
Mélyen alszod végig azt a 12-13 órát? Vagy többször is felkelsz, illetve forgolódsz?
Hamar elalszol, vagy sokáig tart?
Milyen az emberekkel való kapcsolatod? Barátkozós típus vagy, vagy inkább visszahúzódó?
Igen, lehet, hogy köze van hozzá. Mit értessz az alatt, hogy bajos? Nem szeretsz barátkozni? Nem szeretsz bulikba járni? Vagy utálod az embereket? Megbízol a barátaidban?
Köztudott, hogy a sok alvás is okozhat problémákat, ugyanúgy mint a kevés alvás. Rossz lesz a közérzeted tőle, kedvetlen leszel... stb stb.
Viszont nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy mióta van ez így... Mióta alszol ilyen sokat? Ha csak pár hete vagy 1-2 hónapja, akkor tavaszi fáradtságról lehet szó, viszont ha régebb óta, akkor más. Tehát, mióta alszol ilyen sokat? :)
ma 20:15
Próbáltál már olyat csinálni, hogy felhúzod az órádat és nem hagyod, hogy sokáig aludj? Ha még nem akkor próbáld meg! Nem veszítessz vele semmit...
Nem szeretnék olyat mondani, hogy depressziós vagy, meg nem tudom én, viszont ez is benne van a pakliban. Próbáld ki, amit az előbb írtam és nézd meg, hogy javul-t e valamennyit az állapotod (legalább azért, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod). Viszont ha úgy veszed észre, hogy annak ellenére is kedvetlen és fáradt vagy, illetve nem tudsz koncentrálni, akkor keress fel egy orvost.
Ha gondolod írj privátot...Szívesen segítek, ha tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!