Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet az oka a túlzott...

Mi lehet az oka a túlzott izzadásomnak?

Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok,úgy általában nem nomdom h nem vagyok olyan izzadós típus, de azért az sosem volt, hogy lezuhanyozok, és abba leizzadok hogy felöltözök. Éjszaka felébredek, és nagyon izzadok. ha tél van, ha nyár, folyton, és nagyon izzadok, mellesleg nagyon kellemetlen erős szaga van, nem merek emberek közé menni, és már nem tudom milyen ruhát vegyek, mert annyira ciki, hogy az összes ruhámon meglátni. a suliban már a kabátomat sem veszem le, mert annyira erős, és iszonyatosan rossz a szaga..!! mindenbe leizzadok és nem is csinálok semmi olyan. ma ruhaüzletben voltam, és nagyon, de nagyon leizzadtam mert melltartókat próbáltam, és mivel mindig cserélgettem abba izzadtam le...nagyon gáz. tesómék is említették. ez mellet nagyon fáradékony vagyok mostanában, a buszon is bealszok, meg otthon is mikor hazaérek, de nem szeretnék. (nem tudom ez kötődhet-e hozzá de egy nap elmegyek 4-szer nagy wc-re) köszi mindenki, és bocsi a hosszú szövegért..
2012. márc. 22. 17:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne!!!
2012. márc. 22. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:
A feszültség, a gyakori megfelelési kényszer olyan belső görcsöket teremt, aminek egyenes válasz reakciója a kellemetlen szagú izzadás. Ha ilyen idegi eredetű az izzadásod, napi szinten fogyassz a következő gyógyteákból: citromfű, levendula, bazsalikom.Mosakodás után kellemes, és hasznos, az almaecetes bedörzsölés. Egy kis vattapamacsot itass át ecettel, és töröld át a hónod alját. Az esti fürdővízbe főzz zsálya teát, zsurlót, esetleg tölgyfa kérget. 1 ek. mennyiséget 1 liter vízzel forrázz le, hagyd egy kicsit állni, szűrd le, és mehet is a fürdővízbe.Tudnod kell, hogy az izzadás a méreganyagok távozását jelzik, ezért valami méregből túl sok van benned. Amíg az okot meg nem szünteted nem fog semmi sem változni.
2012. márc. 22. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz - több oka is lehet a dolognak, s ha az okát kiderítik, meg is oldható a problémád!
2012. márc. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!