Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 20 g őrölt szerencsendió...

20 g őrölt szerencsendió használ, mint drog?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy holnap meghalnál. Megölni magad meg nem olyan egyszerű... Nem csak biológiailag, de lelkileg sem. Még a legnagyobb bajban, amikor a legpokolibban érzed is magad, akkor sem megy, ezt életösztönnek hívják. Egyedül pillanatnyi elmezavar következménye lehet az öngyilkosság, de olyat meg nem tudsz betervezni... Nekem elhiheted, 4x voltam kórházban öngyilkossági kísérlettel, és még vagy kétszer ennyi eset volt, mikor nem kerültem kórházba. Már réges-rég meg kellett volna halnom elméletileg, de valamiért mégsem... Ennek oka van. Meghalni nem olyan egyszerű, mint ahogy az emberek elképzelik.
2012. márc. 24. 18:51
 12/15 A kérdező kommentje:
ezt is tudom.
2012. márc. 24. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha mindent ilyen jól tudsz, akkor meg miért nem fetrengsz már belőve valamelyik kapualjban? Nem aggódj, már nem fogsz kint megfagyni éjjel sem. Hány éves vagy, 13?
2012. márc. 24. 22:37
 14/15 A kérdező kommentje:
nem pont annyi vagyok, és azért nem cisnálom, mert nem sikerült a szerecsendió... más drogot meg nem tok sehonnan beszerezni.
2012. márc. 24. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:
el tudlak képzelni hogy milyen vagy .. :/ gondolom nemismersz olyat aki ki tudna segiteni, de ott az internet, lehet rendelni mindenféle drogokat, bár, nemtudom egyedül magadbafordulsz, főleg a poroktól ! Ha ennyire drogozni akarsz próbálj meg valakit aki talán segit neked füvet szerezni, azzal nincsgond :)
2012. máj. 12. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!