20 évesen lóg a mellem?
Nincsenek nagy melleim, olyan közepesek, de mégis "lógnak" vagyishogy hát melltartó nélkül szét állnak, és ettől nagyon rosszul érzem magam (véletlenül sem olyan, mint a "filmekben".. xd vagy akárkinek a környezetemben, bár nem szokásom mások mellét stírölni).
Lehet rajta valamivel változtatni, torna vagy ilyenek, vagy nekem ilyen van, és kész, max műteni lehet?
Sajnálom! Én is nagyon utálom.. :$
(Persze nem ez a legnagyobb problémám az életben, mielőtt valaki ledorongolna, csak érdekelne, hogy mitől lehet ilyen!)
Szerintem inkább adottság kérdése.
Ki ilyet örököl, ki meg másmilyet.
hát az gáz.... :S
(Valaki meg azt mondta egyébként, hogy az sem jó, ha sokat hord az ember melltartót, mert akkor meg ellanyhulnak az izmai, vagy mi... Lehet hogy hülyeség)
Ennek semmi köze a melltartó-hordáshoz, kizárólag örökletes tényezök miatt olyan, amilyen.
Amiket a filmekben látsz, azok nem természetes formák, ezért olyanokat ne akarj,a "szétállás" meg teljesen természetes.
A legtöbb férfinak eleve nem a mümellek tetszenek, emiatt ne legyél elkeseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!