Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 20 évesen lóg a mellem?

20 évesen lóg a mellem?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy melleim, olyan közepesek, de mégis "lógnak" vagyishogy hát melltartó nélkül szét állnak, és ettől nagyon rosszul érzem magam (véletlenül sem olyan, mint a "filmekben".. xd vagy akárkinek a környezetemben, bár nem szokásom mások mellét stírölni).

Lehet rajta valamivel változtatni, torna vagy ilyenek, vagy nekem ilyen van, és kész, max műteni lehet?

2012. márc. 12. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen ennyi idősen :( úgy utálom
2012. márc. 12. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Sajnálom! Én is nagyon utálom.. :$

(Persze nem ez a legnagyobb problémám az életben, mielőtt valaki ledorongolna, csak érdekelne, hogy mitől lehet ilyen!)

2012. márc. 12. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
első vagyok..anyunak is ilyen meg mamámnak is..biztos van rá valami torna nem tudom én sem :S
2012. márc. 12. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen,azt hallottam,hogy azért is lehet,mert későn kezdtem el rendes melltartót hordani
2012. márc. 12. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább adottság kérdése.

Ki ilyet örököl, ki meg másmilyet.

2012. márc. 12. 20:32
 6/9 A kérdező kommentje:

hát az gáz.... :S

(Valaki meg azt mondta egyébként, hogy az sem jó, ha sokat hord az ember melltartót, mert akkor meg ellanyhulnak az izmai, vagy mi... Lehet hogy hülyeség)

2012. márc. 12. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Ennek semmi köze a melltartó-hordáshoz, kizárólag örökletes tényezök miatt olyan, amilyen.

Amiket a filmekben látsz, azok nem természetes formák, ezért olyanokat ne akarj,a "szétállás" meg teljesen természetes.

A legtöbb férfinak eleve nem a mümellek tetszenek, emiatt ne legyél elkeseredve.

2012. márc. 12. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 16 vagyok és már nekem is eléggé lógnak, de nekem nagy is a mellem, úgyhogy gondolom azért. És igen, a melltartónak is fontos szerepe van ebben, nekem is azt mondta a doktornő orvosi vizsgán, hogy nem kezdtem el időben melltartót hordani és nem is jó fajtát. Hát sajnos rám nem is igazán lehet találni normálisat, csak sportmelltartót.
2012. márc. 13. 12:13
 9/9 Imi válasza:
Ne nézetességetek, nézegessék a fiúk, biztos van olyan, akinek az ilyen tetszik, azért maradt fenn a gén. Amúgy meg plasztikai sebészet, ha nem tudjátok végképp elfogadni.
2012. márc. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!