98/66-os vérnyomás 100-as pulzussal nagyon rossz? 16L
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 15:29
1/9 anonim válasza:
Hát elég alacsony sajna, a pulzus viszont kicsit magas. Sportolás után mérted?
Az alacsony vérnyomással nagyon nincs mit tenni...az annyi és kész. Milyen magas vagy és hány kiló?
2/9 A kérdező kommentje:
167 centi 55 kiló. fekvés után felültem, mentem pár kört és megmértem, de nem feküdtem sokáig. viszont előtte rosszul lettem 1 órával. :S
2012. márc. 7. 15:40
3/9 anonim válasza:
És milyen vérnyomásmérő, amit csuklóra kell tenni? Mert az nem a legpontosabb...Nekem is évek óta alacsony a vérnyomásom, kb. annyi mint, neked. Sok vizet kell inni.
4/9 A kérdező kommentje:
felkarra kellett tenni.:)
lehet. kevés evés hatással van rá?
egyébként köszönöm a segítséget.:)
2012. márc. 7. 15:43
5/9 anonim válasza:
Az is befolyásolhatja, amilyen nekünk van az olyan, hogy pontosan a vénára kell tenni, hogy az a gumicső vége, amin az érzékelő van, pont a vénán legyen.
6/9 anonim válasza:
Tehát van az a tépőzáras vászon, azalatt kitapogatod, hogy hol van az érzékelő, és az pontosan a vénán kell legyen, úgy mér pontosan. Leülsz egy asztal mellé, ráteszed a kezed, felcsatolod a cuccot, és mérés közben nem mozogsz, még beszélni sem szabad. A két mérés között legalább 5 perc el kell teljen.
7/9 anonim válasza:
A vérnyomásmérő az artériás vérnyomást méri. Egyébként 16 évesen nekem is ilyen értékeim voltak.
8/9 szamo77db válasza:
Bizony rossz! Valamiért "szalad" a szíved. Nekem írt fel
a háziorvosom gyógyszert és abból 90-es pulzusnál felet, 100-as pulzusnál egész szemet be kell venni! A vérnyomá-
sod viszont alacsony. Menj el a háziorvosodhoz és ő majd
beállítja a vérnyomásodat!
9/9 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2012. márc. 20. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!